Vuurtafel brander

Een vuurtafel met brander is een tuinmeubel waarin een RVS gashaard ingebouwd zit. De RVS branderring is ter bescherming bedekt met lavasteen. Hierop liggen keramische boomstammen die de illusie geven van houten blokken die aangestoken worden. De vuurtafel heeft dus een uitstraling van een houtgestookte haard, terwijl er in werkelijkheid een gasbrander voor vuurtafel voor de vlammen zorgt. Een voordeel hiervan is de afwezigheid van rook, as, stank en afval. Zo’n gasbrander vuurtafel is uitsluitend voor buikengebruik en is daarom zeer geschikt voor een terras of balkon. Wilt u de tafel ook binnen kunnen gebruiken dan heeft u een bio ethanol brander nodig, die zitten niet in het assortiment van Vivencia Vuur.

Vuurtafel brander van Vivencia Vuur

Alle vuurtafels op Vivencia Vuur hebben een brander voor vuurtafel op gas. In ons assortiment is veel keuze qua vormgeving en grootte. Mocht u geen gebruik willen maken van gasflessen, dan kunt u de brander vuurtafel eenvoudig op een bestaande gasleiding aansluiten. Zo kunt u van een eigen bron gebruikmaken in plaats van het telkens opnieuw aanschaffen van gasflessen.

Gasbrander voor vuurtafel

Mocht u een losse brander voor vuurtafel nodig hebben omdat uw bestaande vuurtafel een defect onderdeel heeft of omdat u zelf een vuurtafel aan het bouwen bent kunt u Vivencia Vuur’s assortiment bekijken. U kunt tevens bij ons terecht voor andere accessoires zoals gasflessen, drukregelaars en koppelingen.

Heeft u vragen over onze vuurtafels?

Neem vrijblijvend contact op!

Vragen?
Bekijk onze vuurtafel aanbieding

Denk aan de veiligheid!

Wanneer u zelf gaat sleutelen aan een vuurtafel dient u altijd de veiligheid in acht te nemen. U werkt immers met een ontvlambaar materiaal. Indien u een losse brander voor vuurtafel gaat aansluiten dient u dit volgens de handleiding te doen. Ook voor het aansluiten van andere onderdelen is het raadzaam om de instructies te raadplegen.

Langs komen?

Wilt u onze vuurtafels in het echt bewonderen?

U bent altijd welkom in onze showroom!

Langs komen?