Welke vuurtafel is de beste voor jou?

Home/Geen categorie/Welke vuurtafel is de beste voor jou?

Welke vuurtafel is de beste voor jou?

De zomer komt er langzaam weer aan en de tuinstoelen kunnen worden uitgeklapt. Heerlijk om op zaterdagavond weer te kunnen barbecueën! Rond deze tijd gaan we weer investeren in onze tuinen om een gezellige en uitnodigende sfeer te creëren. Wat is er immers fijner dan buiten eten en tot in de late uurtjes te blijven zitten en bijpraten met vrienden of familie? De sfeerverlichting aan, een drankje erbij en lekker om de vuurtafel heen! Een vuurtafel is een echte sfeermaker in elke tuin en op elk terras! Het geeft het nostalgische gevoel van een kampvuur, maar dan in een modern en sfeervol jasje. Hoe gezellig is het om daar omheen te zitten als de zon onder gaat?

Voor ieder een vuurtafel

Vuurtafels komen voor in vele soorten en maten. Daarom is er voor ieder wat wils. Welke vuurtafel is de beste voor jou? De stijl van de vuurtafel is bepalend voor de sfeer van de tuin en dient daarom ook in het geheel te passen. Welke stijl heb jij in je tuin?

Bij Vivencia Vuur bieden wij een breed assortiment aan stijlvolle vuurtafels. Houten vuurtafels zoals steigerhout of massief hout passen mooi in tuinen met houten elementen zoals schuttingen of tuinhuisjes. Daarnaast stralen ze gezelligheid en warme uit. Daarnaast kan ook gekozen worden voor een wat robuuster materiaal zoals composiet of design beton. Deze vuurtafels lopen uiteen, van hele simpele en strakke designs tot interessante vormen die als een ware eyecatcher dienen.

Naast de materiaalkeuze is het ook nuttig om na te denken over jouw gezinssituatie en hoe je de vuurtafel wenst te gaan gebruiken. Zit je vooral met twee man in de loungeset of komen er vaak mensen over de vloer? Wil je de vuurtafel vooral voor decoratieve doeleinden gebruiken of dient er ook met een heel gezin van gegeten te kunnen worden? Heeft u huisdieren of kinderen? Deze dingen beïnvloeden allemaal de keuze voor het perfecte design! Mocht er nou niks tussen zitten wat aan jouw wensen voldoet, dan kunnen we ook altijd nog aan de slag gaan met een vuurtafel op maat.

Onze showroom

Als je onze vuurtafels in het echt wilt bekijken ben je van harte welkom in onze showroom in Oosterhout. Wij kunnen je verder advies geven over de keuze voor de perfecte vuurhaard die bij jouw stijl en situatie past. Mocht je vragen hebben, twijfel dan niet om contact op te nemen!

By |april 17th, 2018|Geen categorie|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.