Op zoek naar een loungebank? Wij maken het voor u op maat!

“Kom eens zitten” zeggen wij dan. Want; u moet wel zeker weten dat de bank naar keuze fijn zit. Zo kunt u heerlijk loungen met uw familie of vrienden. U bent van harte welkom in onze sfeervolle showroom in het gezellige Brabantse Oosterhout waar we altijd loungebanken hebben staan die u in het echt kunt bekijken.

Hier kunnen wij de verschillende houtsoorten laten zien die we gebruiken om onze banken te bouwen. Wij gebruiken o.a. Douglas, Padoek en Teak hout. Oerdegelijke houtsoorten. Ook in afwerking zijn vele mogelijkheden.

We kunnen de bank ook leveren compleet met kussens. Wij werken nauw samen met een stoffeerder die voor ons de kussens op maat maakt. In onze showroom hebben we een kleurenboek liggen met alle stoffen. De kussens laten we maken in een Outdoor kwaliteit stof.

Onze banken worden met de hand gemaakt in onze eigen werkplaats waar we u graag laten zien hoe we een bank maken. De werkplaats zit naast onze showroom. Hier komen ambacht en de nieuwste technieken samen.

Op deze pagina vindt u een kleine greep uit wat we zoal gemaakt hebben.

Graag tot ziens bij Vivenciavuur.

Vragen over onze Loungebanken?

Neem gerust vrijblijvend contact op!

Vragen?

Wij maken o.a.

  • Rechte loungebanken

  • Hoekbanken

  • Hoekbanken uit twee losse delen

  • Complete loungesets

Producten van Vivenciavuur

  • Alleen maar 1e klas procucten

  • Keuze uit vele houtsoorten

  • Afspraak is afspraak

  • Op maat gemaakt

  • Snelle levertijden

Langs komen?

Benieuwd of we uw idee ook kunnen bouwen?

Kom gerust eens kijken in onze sfeervolle showroom!

Langs komen?

Wij zochten een loungebank die mooi paste bij onze nieuwe overkapping. Uiteindelijk kwamen we bij Vivencia Vuur terecht. We hebben daar een idee uitgewerkt, helemaal top. Wij hebben gekozen voor een loungeset en een tafel met open haard. De set is snel geleverd en is echt heel mooi.

Fam. Kuijk

Een loungebank op maat laten maken bij Vivencia Vuur

Loungebank voor buiten op maat laten maken

U bent op zoek naar een loungebank maar krijgt niet gevonden wat u zoekt? Laat het bij ons op maat bouwen! Van een robuuste bank tot een design lounge set, wij bouwen het!

Op deze pagina vind je een greep uit de producten die wij al eerder op maat hebben mogen maken.

Een loungebank ontwerp begint altijd met een idee of wens van de klant.

Het is altijd fijn als u foto’s meeneemt van de ruimte waar de bank moet komen staan. Misschien heeft u ideeën opgedaan kwa stijl? Neem die ook mee! Met ons foto archief, schetsboek en stalen weten we altijd snel een mooi ontwerp weg te zetten.

Door onze jarenlange ervaring weten we precies waarop we moeten letten in het ontwerp zodat de bank ook praktisch is in gebruik.

En nog ook niet onbelangrijk door de jaren heen hebben we een selectie van leveranciers opgebouwd waarop we kunnen bouwen. We gebruiken uitsluitend topproducten en dat voor scherpe prijzen!

Loungebanken op maat naar uw wens

Omdat wij de banken zelf nieuw maken in onze eigen werkplaats kunnen we gemakkelijk elk gewenst detail meenemen. Dat kan zijn in de maatvoering, materiaalkeuze maar vooral ook in de kleuren.

Wij werken nauw samen met een goede stoffeerder. Zo weten we samen de perfecte bank te bouwen en dat voor scherpe prijzen!

U bent van harte welkom in onze gezellige showroom in het gezellige Brabantse Oosterhout!