Vivencia Vuur heeft Vuurhaarden voor buiten op gas!

Home/Geen categorie/Vivencia Vuur heeft Vuurhaarden voor buiten op gas!

Vivencia Vuur heeft Vuurhaarden voor buiten op gas!

Vuurhaarden voor buiten.

Het grote voordeel van een Vuurhaard voor buiten is dat je geen last hebt van rook en as!

Een haard op hout is ook gezellig maar je moet wel voor hout zorgen. Daarnaast rookt het enorm als het hout wat nat is en het duurt even voordat de haard lekker warm is. Met de rook maak je vaak geen vrienden in de buurt. Ook rondvliegend as als er wat wind in je haard slaat is erg vervelend. Zeker als je dat in je ogen krijgt.

Vuurhaarden voor buiten van Vivencia Vuur zijn zeer praktisch. Je hebt geen last van rook en as! De Vuurhaard brand op Propaangas, hetzelfde als bij een BBQ. Propaangas is op veel plaatsen verkrijgbaar. Je hoeft nooit ver te rijden om een gasfles te halen.
Een Vuurhaard op gas is direct warm zodra je deze ontsteekt! Ideaal als je besluit nog even buiten te gaan zitten!

Ook zijn Vuurhaarden voor buiten de oplossing als je een rookvrije woning wil. Voor de roker is het geen straf buiten te gaan roken bij het genot van een warm vuurtje. Sterker nog; die komen niet meer naar binnen! Maak van je terras een tweede huiskamer.

Al vroeg in het jaar buiten zitten? Dat kan met Vuurhaarden voor buiten. Deze geven zoveel warmte dat het al snel aangenaam genoeg is om lekker buiten te gaan zitten. Zeker ook al vroeg in het voorjaar. De heerlijke frisse buitenlucht in combinatie met de warmte van de haard zorgen voor een zeer aangename combinatie!

Een Vuurhaard voor buiten is in diverse vormen verkrijgbaar bij Vivencia Vuur. We hebben een lijn met massief houten tafels waaronder ook steigerhout. Er is een lijn met composieten vuurtafels, een betonlook. Er zijn losse Vuurhaarden voor buiten verkrijgbaar die u zo op uw tafel zet! Ook maken wij maatwerk zoals buiten barren en vaste terrasinrichtingen. Ook verzorgen wij terrasinrichtingen in combinatie met Vuurhaarden speciaal voor de horeca!

Kijk eens op uw gemak rond op onze website. Mocht u vragen hebben; app, bel of mail gerust! Ook ’s avonds en in het weekend!

Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom om onze producten te komen zien, voelen en beleven!

Wij kunnen u adviseren over de keuze voor een Vuurhaard voor buiten. Wat past het best bij u, uw bestaande meubels en de ligging en grote van uw terras.

Onze showroom is gevestigd in het gezellige Oosterhout bij Breda. Oosterhout is goed bereikbaar via de A27 en de A59. Vivencia Vuur zit vlak bij de afrit. U kunt onze Google button gebruiken op de contactpagina om een routebegeleiding te starten.

Standaard zijn wij geopend op donderdag avond van 19 en 21 uur en op zaterdag tussen 9 en 13 uur. U bent ook op andere momenten welkom om onze Vuurhaarden voor buiten vrijblijvend te komen bekijken. Als u laat weten dat u langs wil komen zorgen wij dat er iemand is.

Graag tot ziens bij Vivencia Vuur!

Vivencia Vuur
Topkwaliteit en topservice tegen de scherpste prijzen!

Gezellig bij het vuur

By |maart 4th, 2016|Geen categorie|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.