Steigerhouten vuurtafel

Bij Vivencia Vuur maken wij voor u graag een stijlvolle vuurtafel van steigerhout. Steigerhout is een populaire houtsoort die tegenwoordig veel voorkomt in het in- en exterieur van woningen, winkels en openbare ruimtes. Er worden volop meubels en accessoires van gemaakt omdat iedereen dol is op de stoere en robuuste look van steigerhout.

Wij hebben steigerhouten vuurtafels in verschillende modellen, kleuren en afmetingen met bijbehorende accessoires. Geniet optimaal van sfeer en warmte op uw terras!

Al onze steigerhouten vuurtafels zijn inclusief:

 • Lava steentjes

 • Boomstammentjes

 • Gasslang

 • Gasdrukregelaar

 • Batterij

Deze lijn is te zien in onze showroom. Interesse?

Kom langs of shop veilig en snel online!

bezoek onze sfeervolle showroom

Wat is steigerhout?

Zoals de naam eigenlijk al weggeeft, is steigerhout gemaakt voor op steigers. We bedoelen dan steigers die gebruikt worden in de bouw. Eigenlijk is steigerhout geen unieke houtsoort. Het is simpelweg vurenhout wat grof gezaagd en ongeschaafd is. De houtvezel is erg lang en taai, maar toch zacht. Wanneer een steigerplank onbehandeld is gaat deze na ruim een half jaar beginnen met vergrijzen, dan begint de bekende kleurrijke steigerhout-look te vormen.

Vuurtafel van steigerhout

Wanneer een vuurtafel steigerhout bevat krijgt deze een unieke en robuuste look. Dit creëert een stoer meubel voor in de tuin, met een natuurlijk uiterlijk. Al onze steigerhouten vuurtafels hebben een geïntrigeerde vuurhaard. Dat staat prachtig bij uw loungeset, op het balkon of als extra verwarmend element op uw terras. De vuurtafels zijn volledig vervaardigd uit steigerhout. Omdat hout een natuurlijk materiaal is kan het gaan werken wanneer het buiten staat. Echter zorgt dit voor een levendig element in uw tuin wat bijdraagt aan de warmte en gezelligheid die uw vuurtafel te bieden heeft.

Breng warmte in de tuin met een vuurtafel van steigerhout

’s Winters met een glühweintje en ’s zomers met een cocktailtje. Een vuurtafel van steigerhout zorgt ervoor dat u het hele jaar door kunt genieten van uw tuin of balkon, ongeacht de temperatuur! En daarnaast is er nog een tal van voordelen:

 • Omdat de vuurtafel op gas werkt is er geen sprake van rook en as
 • Geen vieze brandlucht
 • Geen afval
 • Eenvoudig ontsteekbaar (zoals een gasfornuis)
 • Traploos regelbaar middels het overzichtelijke bedieningspaneel
 • Veilig in gebruik (volg altijd de veiligheidsinstructies op!)

Vuurtafel steigerhout op gas

Zoek u een vuurtafel van steigerhout op gas? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Onze vuurtafels zijn stuk voor stuk CE gekeurd en zijn volkomen veilig in gebruik mits de bijgevoegde veiligheidsinstructies zorgvuldig opgevolgd worden. Wees altijd op uw hoede bij de aanwezigheid van kinderen en huisdieren. Zorg dat er altijd iemand bij is wanneer de vuurtafel aanstaat.