Tafel haarden

Al onze tafelhaarden worden altijd compleet geleverd met :

  • Batterij

  • Lava steentjes

  • Gasslang

  • Gasdrukregelaar

Interesse ?

Kom langs in de showroom

Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en bovengenoemde accessoires :

Grijs

Tafelhaard Piton grijs

Tafelhaard Piton Grijs

Wit

Tafelhaard Piton

Tafelhaard Piton Wit

Accessoires

2 Vivencia Vuur bijzettafel

Accessoires

Een Tafelhaard van Vivencia Vuur

De Vivencia Vuur Tafelhaard ‘Piton’ is nieuw in het assortiment van Vivencia Vuur. Deze tafelhaard is vernoemd naar een van de actiefste vulkanen op aarde; de Piton de la Fournaise. En niet voor niets; deze losse opzethaard zult u ook actief gebruiken! Deze plaatst u zo op uw tafel!

Tafelhaard Gas

Het grote voordeel is, als u meer ruimte op tafel nodig hebt, u de tafelhaard zo weg kunt pakken en later weer terug kunt plaatsen. Ook kunt u de tafelhaard op gas eenvoudig wisselen mocht u de beschikking hebben over meerdere zitjes. Ook als uw ruimte beperkt is, op bijvoorbeeld een balkon is een losse opzethaard ideaal. U zet de haard alleen op tafel als u er gebruikt van maakt, zo maakt u optimaal gebruik van de ruimte! De vuurhaard is middels het bedieningspaneel traploos regelbaar en geeft een heerlijke warmte af, waardoor u extra lang en sfeervol kunt genieten van het buitenleven.

De Tafelhaarden zijn volledig vervaardigd uit composiet wat de uitstraling heeft van beton. Composiet is alleen vele malen lichter en bestand tegen extreem warme en koude omstandigheden. De haard behoeft daardoor geen onderhoud en kan het hele jaar probleemloos buiten blijven staan. Deze tafelhaard op gas is CE goedgekeurd en het vuur dat wordt afgegeven door de RVS brander is geheel rookvrij. Optimaal genieten van de sfeer en warmte op uw terras! Tafelhaard gas. Deze tafelhaard brand op propaangas, hetzelfde als een BBQ of een caravan, wat u overal kunt verkrijgen. Hierboven ziet u de tafelhaarden in ons assortiment.

Neem contact op

Bezoek onze showroom

Krijg een goede indruk van alle producten in onze sfeervolle showroom.
Neem contact op