Outlet vuurtafels

Op deze pagina vind u onze outlet vuurtafels. Bent u op zoek naar een uniek en speciaal element wat gezelligheid en warmte uitstraalt in uw tuin? Dan is een vuurtafel de perfecte keuze voor u. Deze moderne knapperende kampvuurtjes zorgen er met hun stijlvolle uitstraling voor dat u en uw visite een heerlijke tijd kunnen beleven op zomeravonden. Verleng de tijd die u in uw achtertuin kan zitten! Onze outlet vuurtafels zijn uiteenlopend en bieden u een veilige en sfeervolle manier van stoken in de tuin.

Outlet vuurtafels van Vivencia Vuur

Ten allen tijden willen wij onze klanten het beste van het beste bieden tegen aantrekkelijke prijzen. Om die reden kiezen wij regelmatig een aantal outlet vuurtafels uit die worden aangeboden voor een lage prijs. Wellicht zit uw droom vuurtafel er wel tussen of kunt u inspiratie opdoen! Neem eens een kijkje op deze pagina of kom langs in de showroom.

Vuurtafel outlet

Wanneer u graag een voordelige vuurtafel wilt aanschaffen, kies dan een van onze outlet vuurtafels! Bij ons vind u de mooiste vuurtafels voor prijzen waar iedereen blij van wordt. Regelmatig maken wij een selectie outlet vuurtafels die we hier aanbieden tegen lage prijzen. Ziet u een mooie vuurtafel maar wilt u hem eerst liever in het echt zien? Kom dan gezellig langs in de showroom of bij een van onze dealers. U kunt de vuurtafels dan zelf zien en voelen. U zult versteld staan van de kwaliteit! Al onze vuurtafels worden voor Vivencia Vuur zelf gemaakt en zijn dus erg uniek. Ook de outlet vuurtafels zijn onze eigen creaties! We maken ze in onze werkplaats naast de showroom. Eens zien hoe we dat doen? Loop gerust eens binnen!

Deze lijn is te zien in onze showroom. Interesse?

Kom langs of shop veilig en snel online!

Bezoek onze sfeervolle showroom

Al onze outlet vuurtafels worden altijd compleet geleverd met:

  • Gasslang

  • Gasdrukregelaar
  • Batterij

  • Lavasteentjes

  • Boomstammetjes

  • … en ze zijn direct af te halen!

Waarom outlet vuurtafels?

Wij vernieuwen regelmatig onze showroom. Dat wil zeggen dat wij nieuwe tafels maken en deze in onze showroom plaatsen. Zo laten we ook modellen rouleren en is er steeds iets anders te zien. Wij moeten dus ook weleens plaats maken. De tafels die plaats mogen maken zijn veelal ook nieuwe modellen. Vaak zijn ze niet eens aan geweest. Ze zijn niet beschadigd of wat dan ook. En natuurlijk krijgt u garantie! Deze tafels zijn naar betaling direct mee te nemen. Dus geniet vandaag nog van uw eigen vuurtafel!

Wilt u een kijkje nemen in onze showroom?

Stap eens binnen!