Heerlijk genieten met een Tafelhaard buiten

Home/Geen categorie/Heerlijk genieten met een Tafelhaard buiten

Heerlijk genieten met een Tafelhaard buiten

Tafelhaard buiten

Echt winter is het niet dit jaar. Maar wist u dat u met een tafelhaard het hele jaar aangenaam buiten kunt zitten?

Een tafelhaard buiten heeft een groot aantal voordelen:

Het is een sfeervolle manier om te zorgen dat u aangenaam verblijft buiten. Als u wil dat er binnen niet gerookt wordt is dit de manier om het buiten aangenaam te maken! Een tafelhaard geeft sfeer! U hoeft niet eerst een vuurkorf op te stoken en met hout te sjouwen!

Met een Tafelhaard buiten die brand op propaangas in plaats van hout heeft u geen last meer van rondvliegende as en rook. De haard is direct warm. Ook is de haard eenvoudig in gebruik. U ontsteekt de haard elektronisch en de vlamhoogte is traploos regelbaar!

Het is een eyecatcher als u eens een feestje wil geven! Uw gasten zullen de ambiance geweldig vinden! Ook als u een avond heerlijk willen borrelen kunt u nergens gezelliger zitten dan met z’n allen rond het vuur!

Een tafelhaard buiten is de trend van 2016 in tuinlifestyle!

Het is de trend van 2016! Het past helemaal in de tuinlifestyle van nu! Of u nu een loungeset heeft of een eettafel de losse tafelhaard voor buiten plaatst u eenvoudig op uw eigen meubel! Zo hoeft u geen hele nieuwe set aan te schaffen en kunt u toch genieten van wat een tafelhaard voor buiten u kan bieden!

Waarom een losse tafelhaard buiten?

Een losse tafelhaard plaatst u eenvoudig op uw tafel als u wil genieten van de warmte en sfeer van het vuur! Maar als u de ruimte van u tafelblad voor iets anders nodig heeft pakt u de haard er zo weer af en is uw blad weer vrij! De haard kunt u binnen en buiten opbergen. Er wordt standaard een PVC hoes bijgeleverd om de haard af te dekken als u deze buiten laat staan.

Een tafelhaard buiten kunt u ook inbouwen

De Tafelhaard buiten van Vivencia Vuur kunt u eenvoudig inbouwen. Het enige wat u hoeft te doen is een gat zagen in uw tafel en steunen onder uw tafelblad monteren.

Waarop brand een Tafelhaard?

Een tafelhaard brand op propaangas. Propaangasflessen worden op veel plaatsen verkocht. U zult nooit ver hoeven te rijden om een gasfles te halen. De haard is om te bouwen naar een aansluiting op aardgas. Laat de haard altijd door een erkend installateur aansluiten!

Wat is de maat van een tafelhaard buiten?

Vivencia Vuur heeft ervoor gekozen 1 gangbaar model te ontwikkelen die de ideale maat heeft. De haard is 41,5 x 41,5 x 17 cm (L x B x H). Deze haard past op vrijwel iedere tafel!

Hoe kom ik aan een tafelhaard buiten?

Deze kunt u bestellen via onze webwinkel zo vanaf uw luie stoel! U betaald veilig via Ideal. De haard wordt kosteloos verzonden in Nederland en België! Onder normale omstandigheden heeft u de haard binnen 48 uur in huis! En dan genieten maar!

 

By |februari 5th, 2016|Geen categorie|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.