Vuurtafel op gas

De winter kan een gezellige periode zijn, maar helaas zijn we in die tijd vrijwel gebonden aan het leven binnenshuis. Echter wanneer u een vuurtafel op gas toevoegt aan uw tuin hoeft dit helemaal niet meer het geval te zijn! De winterse gezelligheid kan dan naar buiten worden gebracht zodat u het hele jaar warmte en een fijne ambiance in uw tuin heeft.

Het hele jaar gezelligheid met een vuurtafel op gas

Een gas vuurtafel is een sfeervolle (lounge)tafel met een veilige ingebouwde gashaard die zeer eenvoudig is in gebruik. Er is geen sprake van as, rook, stank of afval, maar zorgt wel voor een authentieke kampvuur sfeer met een moderne uitstraling. Uw kunt uw eigen tuin verrijken met een vuurtafel op gas naar wens, want wij hebben een breed assortiment vuurtafels in allerlei soorten, kleuren en maten. Mocht uw droom vuurtafel er niet bij zitten, dan hebben wij ook nog de gas vuurtafel op maat optie.

Vuurtafel op gas: ruime aanbieding

Ons aanbod van de vuurtafel op gas is zeer uiteenlopend. We hebben ze in simpele, minimalistische vormen zoals vierkanten en rechthoeken, maar ook interessante (assymetrische) vormen zijn een optie. Een combinatie van strak design met een authentieke haard uitstraling. Tevens is er voldoende keuze in materiaal en kleur. Veelvoorkomend zijn composiet, hout en design beton, om zo de gewenste look in uw tuin te halen en het geheel te bij elkaar te brengen.

Warm en knus met een vuurtafel op gas

In de zomer met een cocktail en in winter met een glühwein. Met een vuurtafel op gas zorgt u voor gezelligheid zonder grenzen, het hele jaar door. De voordelen spreken voor zichzelf:
• Geen last van rook en as, omdat de vuurtafel op gas werkt
• Geen nare geurtjes en afwezigheid van afval
• Makkelijk te ontsteken, vergelijkbaar met een gasfornuis
• Soepele intensiteitsaanpassingen om de hoogte van het vuur te bepalen
• Veilig in gebruik (mits de instructies goed opgevolgd worden)

Heeft u vragen over onze vuurtafels?

Neem vrijblijvend contact op!

Vragen?
Bekijk onze vuurtafel aanbieding
Langs komen?

Wilt u onze vuurtafels in het echt bewonderen?

U bent altijd welkom in onze showroom!

Langs komen?

We zijn blij met onze prachtige vuurtafel in de nieuwe tuin! Goede communicatie en snelle afhandeling. Aanrader!

Peter en Marit