Met een Horeca Terrashaard geeft u uw zaak direct meer uitstraling en aanloop.

Wij bouwen terrashaarden op maat in de vorm van Vuurtafels, Vuurzuilen en Tafelhaardjes op gas. Uiteraard ook mobiel indien gewenst!

U bent van harte welkom in onze sfeervolle showroom in het gezellige Brabantse Oosterhout waar we altijd voorbeelden hebben staan die u in het echt kunt bekijken en vooral beleven. De warmte en sfeer moet je voelen, beleven..

Voor het maken van onze meubels maken wij graag gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals; metaal, hardhout en design beton. In onze showroom kunnen wij u goed informeren en de verschillen tussen materialen laten zien. Daarnaast kunnen we jullie idee uitwerken tot een mooi ontwerp! In onze showroom hebben we ook veel stalen liggen zodat we de juiste kleuren en materialen kunnen kiezen.

Onze meubels worden met de hand gemaakt in onze eigen werkplaats waar we u graag laten zien hoe we een horeca terrashaard maken. De werkplaats zit naast onze showroom. Hier komen ambacht en de nieuwste technieken samen.

Op deze pagina vindt u een greep uit wat we zoal gemaakt hebben.

Graag tot ziens bij Vivenciavuur.

Vragen over onze oplossingen voor horeca terrasverwarming?

Neem gerust vrijblijvend contact op!

Vragen?

Wij maken o.a.

  • Vuurzuilen

  • Bartafels met haard

  • Loungetafels met haard

  • Eettafeltjes met haard

  • Complete terrasinrichtingen op maat!

Producten van Vivenciavuur

  • Alleen maar 1e klas procucten

  • Oog voor detail voor optimale terrasinrichting

  • Afspraak is afspraak

  • Made in NL

  • Snelle levertijden

Langs komen?

Benieuwd of we uw idee ook kunnen bouwen?

Kom gerust eens kijken in onze sfeervolle showroom!

Langs komen?

Complete terrasinrichting op maat laten maken bij Vivencia Vuur

Vuurtafels, banken of loungesets op maat laten maken

U bent op zoek naar proffecionele terrasverwarming? U hecht waarde aan uitstraling en optimale terrasindeling? Wij nodigen u van harte uit om eens bij ons langs te komen. Graag laten we zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij bouwen complete terrasinrichtingen op maat. Zo is alles perfect op elkaar afgestemd, wel zo professioneel. Van een robuuste bank tot een design lounge sets en van een super strakke composiet vuurtafel tot authentiek houten eettafeltjes met ingebouwde gashaardjes, wij bouwen het op maat!

Op deze pagina vindt u een greep uit de producten die wij al eerder op maat hebben mogen maken.

Een inrichtingsplan voor het terras begint altijd met een idee of wens van de klant.

Het is altijd fijn als u foto’s meeneemt van de ruimte(s) waar de meubels moeten komen. Misschien heeft u al stijl idee├źn opgedaan? Neem die ook mee! Met ons foto archief, schetsboek en stalen weten we altijd snel een mooi ontwerp weg te zetten.

Door onze jarenlange ervaring weten we precies waarop we moeten letten in het ontwerp zodat de inrichting ook praktisch is in gebruik.

En nog ook niet onbelangrijk door de jaren heen hebben we een selectie van leveranciers opgebouwd waarop we kunnen bouwen. We gebruiken uitsluitend topproducten en dat voor scherpe prijzen!

Horeca terrasverwarming

Met vuurhaardjes geeft u uw zaak een dusdanige uitstraling dat uw terras altijd mensen trekt. Als u enkele vuurtafels wegzet ziet u het effect al; deze tafels zijn altijd bezet.

Natuurlijk geeft het sfeer dat vuur, maar geeft het ook nog een beetje warmte? Jazeker. Gemiddeld hebben onze haarden een vermogen van 15 kW. Dat is een mooie balans tussen voldoende warmte en een acceptabel verbruik.

Omdat wij al onze producten zelf bouwen in onze eigen werkplaats kunnen we gemakkelijk elk gewenst detail meenemen. Dat kan zijn in de maatvoering, materiaalkeuze maar vooral ook in de kleuren. Het is geweldig om met de kleuren te spelen totdat we DE combinatie hebben gevonden die past bij uw zaak.

U bent van harte welkom in onze gezellige showroom in het Brabantse Oosterhout!