Al onze exclusive vuurtafels worden altijd compleet geleverd met:

  • Batterij

  • Lava steentjes

  • Boomstammetjes

  • Gasslang

  • Gasdrukregelaar

Deze lijn is te zien in onze showroom. Interesse?

Kom langs of shop veilig en snel online!

Bezoek onze sfeervolle showroom

Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en bovengenoemde accessoires:

Vivencia Vuur exclusive vuurtafels:

De tafels in onze exclusieve lijn bouwen wij zelf in onze eigen werkplaats. Wij hebben gekozen voor de edele houtsoort Padoek, topkwaliteit hardhout. Het hout wordt door de natuurlijke verwering uiteindelijk heel chique licht grijs. Het blad maken wij van microbeton. Microbeton is een marmerpasta. Het mooie daaraan is dat er een levendigheid in het blad zit. Werkelijk uniek. Zowel het blad als het hout zijn onderhoudsvrij.

De Betonlook Vuurtafels maken wij helemaal zelf. Dat doen we in onze werkplaats die naast onze showroom zit. In onze werkplaats komt het ambachtelijke handwerk samen met de nieuwste technieken om uitzonderlijke meubels te maken. Iets wat je niet zomaar ergens tegenkomt.

Mocht u specifieke wensen hebben in bijvoorbeeld maat of kleur dan kunnen wij ook een tafel op maat bouwen. Zo mengen wij de marmerpasta zelf en is er naast bovenstaand modellen een volledig kleurenpallet. Zo ook voor het hout. U kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een Eiken Vuurtafel of een Teakhouten Vuurtafel.

In de showroom van Vivencia Vuur zijn alle modellen te bewonderen!