Inbouw vuurtafel

Vind u ook dat de zomer eigenlijk te kort is? Die heerlijke zachte zomeravonden waarop we tot in de late uurtjes buiten kunnen zitten zijn favoriete momenten. Wilt u deze avondjes extra sfeervol maken? Een inbouw vuurtafel is dan de perfecte keuze! Een supergezellige toevoeging aan elke loungehoek of eethoek in de tuin of op het balkon. Zo’n inbouw vuurtafel wordt veelal toegepast in loungetafels, maar ook in eettafels kunnen wij ze maken. Je creëert op die manier een soort kampvuursfeer in een modern jasje! Heel gezellig en tegelijk een sfeervolle aankleding van de tuin. Het zal gegarandeerd een gesprekstarter zijn wanneer u bezoek over de vloer hebt.

Wat is een inbouw vuurtafel?

Een inbouw vuurtafel is letterlijk een mix tussen een tafel en een openhaard. Er wordt als een ware een “kom” in de tafel ingebracht waar lavastenen en boomstammetjes in komen te liggen. De tafel dient als de ombouw, en daarin worden de brander en een control paneel verwerkt. Een inbouw vuurtafel is op vele manieren toe te passen.

Vuurtafel gas inbouw

Een vuurtafel gas inbouw kan worden toegepast in een tafel van steigerhout, composiet, massief hout, een exclusieve vuurtafel, of een maatwerk vuurtafel. Deze ultieme (en veilige!) sfeermaker voor de tuin of het balkon heeft veel voordelen:

  • Eenvoudig en snel aansteken
  • Zeer veilig in gebruik (volg de veiligheidsinstructies)
  • Weinig tot geen schoonmaakwerk
  • Geen as en rook, dus ook onder een afdak te gebruiken
  • Geurloos, dus geen last van onaangename brand- of gaslucht
  • Regelaar die traploos de intensiteit van het vuur beïnvloed
  • Eenvoudig uit te zetten doormiddel van de regelaar

Interesse?

Heef u interesse in een inbouw gas vuurtafel? Bij Vivencia Vuur maken wij zelf alle vuurtafels. De haarden zijn allemaal CE gekeurd en wij kunnen u dus garanderen dat dit een veilig keuze is om uw tuin op te fleuren. Kijk rond in onze webshop of neem een kijkje in onze showroom!

open-haard-tafel-buiten

Bij Vivencia Vuur maken wij zelf alle inbouw gas vuurtafels. Heeft u interesse in onze producten?

Shop veilig en snel online of

kom langs in onze showroom!