Loungeset met vuurtafel

Zoekt u iets echt unieks voor in de tuin? Iets waardoor het genot van buiten zitten vergroot wordt en de seizoenen als het ware verlengd worden? Wij hebben de perfecte oplossing. Een loungeset met vuurtafel zorgt er niet alleen voor dat u een fijne plek in de tuin hebt om te gaan zitten met visite of onder het genot van een goed boek, het levert u tevens een aangenaam en uniek effect in uw achtertuin. Warmte, sfeer, comfort en gezelligheid zetten de toon voor uw buitenleven.

Een loungeset met vuurtafel voor de tuin

Een loungeset met vuurtafel bestaat uit een samenstelling van meerdere banken of een hoekbank, in combinatie met een tafel waarop bijvoorbeeld drankjes geplaatst kunnen worden. In deze tafel zit een vuurtafel verwerkt, waardoor deze naast een functionele oppervlakte ook als een soort kampvuur fungeert. Multifunctioneel, dus! Zo’n vuurtje zorgt voor een heerlijke sfeer tijdens het buiten zitten. Het geeft warmte, gezelligheid en een gevoel van luxe on onbezorgdheid. En het mooiste is nog dat er geen stank of puin bij komt kijken.

Loungeset met vuurtafel kopen

Bij Vivencia Vuur hebben wij een ruim aanbod aan loungesets met ingebouwde vuurtafel. Deze vuurtafels bestaan uit een soort kom die in de tafel ligt. Hierin liggen keramische boomstammen die het idee geven dat u echt hout aan het opbranden bent. Om de lavastenen kom heen staat een glazen bescherming voor de veiligheid. Omdat er gebruik wordt gemaakt van gas is deze brandwijze as,- rook- en geurloos. Tevens blijft er ook geen afval achter na het branden.

loungeset met vuurtafel

Voordelen van onze producten

Een vuurtafel die bij onze loungeset hoort is eigenlijk een salontafel met een ingebouwde gashaard. De voordelen van gas ten opzichte van andere brandingswijzes zijn:

  • Geen rook en as
  • Eenvoudig ontsteken zoals een gasfornuis
  • Traploze hoogte bediening van het vuur
  • Geen stank of afval

Veiligheid

Onze vuurtafels zijn heel veilig, mits deze goed gebruikt worden. Het is daarom belangrijk om de instructies goed door te lezen voor gebruik. Wees altijd op uw hoede met kinderen en huisdieren en laat deze nooit alleen wanneer de vuurtafel aan staat. Verzet de tafel niet wanneer deze in gebruik is.