Vuurtafel buiten

Wilt u langer genieten van een warme zomeravond? Of bent u op zoek naar een nieuw sfeerelement voor in uw tuin? Een vuurtafel voor buiten is een gezellige toevoeging aan uw loungehoek of eethoek in de achtertuin. Het is letterlijk een mix van een tafel en een openhaard. Een buiten vuurtafel kan in een eettafel ingebouwd zitten, maar we zien ze het meeste in loungetafels. Het geeft een gezellige kampvuur sfeer, maar dan in een prachtig modern jasje die uw tuin stijlvol aankleedt. Een vuurtafel buiten zorgt gegarandeerd voor positieve reacties van uw visite en is altijd weer een populaire gesprekstarter.

Vuurtafel voor buiten

Een vuurtafel buiten in de tuin zorgt voor een sfeervolle ambiance op zomeravonden. Of u nu met leuk gezelschap in de loungeset zit of met een goed boek languit ligt, een vuurtafel voor buiten creƫert een warm en knus gevoel. Een buiten vuurtafel is een tafel met een ingebouwde haard die werkt op gas. Op deze manier is er geen sprake van as en rook, maar om het authentieke haardvuur effect te realiseren liggen er wel boomstammetjes op het vuur. De vlam ligt in een grote kom in het midden van de tafel, deze is gevuld met lavasteentjes om het RVS te beschermen. De boomstammetjes liggen hier bovenop. De vuurtafel buiten is makkelijk aan te steken, alsof je een fornuis aansteekt.

Wilt u een vuurtafel buiten?

Indien u buiten een vuurtafel wenst te plaatsen voor de optimale lounge ervaring in uw tuin bent u bij Vivencia Vuur aan het juiste adres. Wij bieden vuurtafels waarbij veiligheid voorop staat. Daarnaast heeft u geen last van rook, as, stank of afval. Wij verwelkomen u graag in onze showroom, waar we u van advies kunnen voorzien. Daarnaast kunt u ons assortiment ook bekijken bij onze exclusieve dealers.

Veiligheid

Veiligheid vinden wij erg belangrijk, daarom zijn onze vuurtafels CE gekeurd. Indien u de instructies goed doorleest en nastreeft kan er niks misgaan. Kijk wel uit met kinderen en huisdieren. Laat de vuurtafel buiten nooit aanstaan als er niemand bij is en verplaats deze niet als hij aan staat.

Wij maken o.a.

  • Loungetafels

  • Eettafels

  • Bartafels

  • Complete loungesets

  • … en dat allemaal met een gashaard!

Producten van Vivenciavuur

  • De beste producten van hoge kwaliteit

  • Wij leveren in binnen- en buitenland

  • Wij komen onze afspraken na

  • Made in NL

  • De snelste levertijden

Heeft u vragen over onze Vuurtafels voor buiten?

Neem vrijblijvend contact op!

Vragen?
Langs komen?

Benieuwd of we uw idee ook kunnen realiseren?

Neem een kijkje in onze showroom!

Langs komen?

Een mooie vuurtafel die onze tuin opfleurt.

We hebben ineens veel visite over de vloer!

Familie Vingerhoets