Vuurtafel eettafel

Bent u op zoek naar een uniek element voor de tuin? Een meubel waardoor u vaker en langer buiten kunt zitten? Dan kunnen wij u een prima oplossing bieden. Een vuurtafel eettafel is een uitstekend tuinmeubel wat ervoor zorgt dat u lekker buiten kunt zitten en eten. Daarnaast wordt uw tuin voorzien van een heerlijke sfeer en een uniek effect. Breng gezelligheid, warmte en comfort naar uw tuin toe met een vuurtafel eettafel.

Uw eigen vuurtafel eettafel

Een vuurtafel eettafel doet precies wat de naam impliceert: het voorziet u van een sfeervol vuurtje terwijl u lekker buiten in de eettafel kunt eten. Het is een volledig functionele eettafel waaraan u samen met meerdere mensen kunt ontbijten, lunchen, brunchen en dineren. Of u kunt gewoon lekker een bakkie doen. Daarnaast zit er een volledig functionerende vuurtafel verwerkt in de eettafel. Deze brandt op gas, waardoor u van vele voordelen voorzien bent. U geniet van buiten eten terwijl u voorzien bent van een sfeervol kampvuur in een modern jasje. En er komt geen stank of puin bij kijken.

Koop nu een vuurtafel eettafel

Heeft u ons assortiment al bekeken? De vuurtafel eettafel wordt aangeboden in verschillende uitvoeringen die gegarandeerd in uw tuin passen. In het midden van het tafelblad ligt een kom, die gevuld is met keramische boomstammen die de indruk geven van echt hout. Wanneer de vuurtafel wordt aangezet verschijnt er een vlam die uit de boomstammen lijkt te komen, waardoor het kampvuur effect ontstaat. Echter zijn de boomstammen niet echt aan het branden, waardoor er geen sprake is van as, rook, nare luchtjes, of puin na het branden.

vuurtafel eettafel

Voordelen van onze vuurtafel eettafel

Onze vuurtafel eettafel is voorzien van een gasbrander, die uw tafel voorziet van een gezellige sfeer tijdens het eten. De voordelen van gas ten opzichte van andere brandingsmethodes zijn:

  • Geen rook en as
  • Eenvoudig ontsteken zoals een gasfornuis
  • Traploze hoogte bediening van het vuur
  • Geen stank of afval

Veiligheid

Wanneer u bij ons een vuurtafel eettafel koopt kunt u er van uit gaan dat deze volledig veilig is. Mits deze goed gebruikt wordt. Wij raden u daarom aan om de instructies altijd goed door te nemen voor gebruik. Verplaats de tafel niet terwijl deze aan staat en wees altijd alert bij de aanwezigheid van kinderen en huisdieren. Laat deze nooit alleen achter wanneer de vuurtafel brandt.