Vuurtafel rond

Kunnen de warme zomeravonden niet lang genoeg duren voor u? Bent u op zoek naar een manier om dit seizoen langer door te trekken en zelfs in de koudere maanden buiten te kunnen zitten? Of wellicht zoekt u simpelweg een unieke sfeermaker voor in de achtertuin. Hoe uw zoektocht ook begonnen is, alle wegen leiden naar onze prachtige ronde vuurtafels. Dit is een uiterst gezellige toevoeging aan uw zithoek in de achtertuin. Het is letterlijk een mix van een tafel en een openhaard. Het voegt een gezellige kampvuursfeer toe aan uw tuin, maar dan in een modern jasje. Een ronde vuurtafel buiten zorgt gegarandeerd voor positieve reacties van uw visite en vormt altijd weer een populaire gesprekstarter.

Vuurtafel met rond randje

Een vuurtafel die rond is heeft niet alleen een vriendelijk uiterlijk, ze zijn ook makkelijker op te bergen en veiliger wanneer er regelmatig kinderen in uw tuin spelen. Het is immers altijd weer even schrikken wanneer er een botsing plaatsvindt tussen de punt van een tafel en een nietsvermoedend hoofd. Een vuurtafel met ronde hoeken zorgt voor veel minder ongelukjes.

Nu een vuurtafel rond kopen

Een vuurtafel zorgt voor een sfeervolle ambiance op zomeravonden en ook tijdens andere seizoenen. De ingebouwde haard brand op gas, waardoor er geen sprake is van as en rook, maar om het authentieke haardvuur effect te realiseren liggen er wel boomstammetjes op het vuur. De vlam ligt in een grote kom in het midden van de tafel, die gevuld is met lavasteentjes om het RVS te beschermen. De boomstammetjes liggen hier bovenop en lijken te branden wanneer de ronde vuurtafel aan staat. De vuurtafel buiten is makkelijk aan te steken, vergelijkbaar met het aansteken van een fornuis.

vuurtafel rond

Let op veiligheid

Veiligheid is erg belangrijk, daarom zijn onze producten CE gekeurd. Indien u de instructies goed doorleest en nastreeft kunt u veilig gebruik maken van uw ronde vuurtafel. Kijk wel uit met kinderen en huisdieren. Laat de vuurtafel buiten nooit aanstaan als er niemand bij is en verplaats deze niet als hij aan staat.