Vuurtafel tuin

Op een warme zomeravond langer genieten van uw tuin? Of in de winter buiten kunnen zitten zonder klappertanden? Dat klinkt als een goed vooruitzicht! Met een vuurtafel voor de tuin kunt u zo vaak u maar wilt genieten van uw tuin, ongeacht het seizoen of tijdstip. Dit gezellige sfeerelement voor buiten is een geweldige toevoeging aan elke loungehoek of eethoek in de achtertuin. Een vuurtafel tuin is letterlijk een combinatie van een openhaard en een tafel. Een multifunctionele investering in uw tuin dus. Zo’n vuurtafel wordt veelal toegepast als loungetafel, maar het is ook mogelijk om er een te installeren in een eettafel voor de tuin. U creëert er een heerlijk kampvuurgevoel mee, maar dan in moderne sferen. De perfecte sfeermaker wanneer u alleen bent of bezoek over de vloer heeft. Een vuurtafel in de tuin resulteert gegarandeerd in positieve reacties van uw gasten.

Vuurtafel voor de tuin

Wanneer u een sfeervolle ambiance wilt creëren op heerlijke zomeravonden of gezellige winterdagen is een vuurtafel voor de tuin een perfecte keuze. Dit unieke tuinmeubel zorgt voor een warme en knusse sfeer in elke situatie, of u nou met gezelschap in de loungeset zit of lekker alleen languit ligt met een goed boek. De ingebouwde haard werkt op gas, waardoor er geen as, rook en stank vrijkomt. Toch liggen er boomstammetjes op de vuurtafel om het klassieke kampvuurgevoel te creëren. De kom in het midden van de tafel is gevuld met lavasteentjes. Die beschermen het RVS wanneer de vlam aan staat. Hierboven liggen de boomstammetjes, voor een gezellig effect. De aansturing is vergelijkbaar met een fornuis: u kunt deze makkelijk aansteken.

Uw eigen vuurtafel in de tuin

U hoeft niet meer per se naar een terrasje om te genieten van de gezelligheid van een vuurtafel onder het genot van een drankje. Bij Vivencia Vuur bent u aan het juiste adres voor een vuurtafel in de tuin. We maken deze gezellige sfeermakers zelf en zorgen dat deze veilig zijn in gebruik. Er is geen sprake van stank, rook, as of afval. In onze showroom kunt u de vuurtafels met uw eigen ogen komen bekijken. Tevens voorzien we u graag van advies.

Heeft u vragen over onze vuurtafels?

Neem vrijblijvend contact op!

Vragen?
Bekijk onze vuurtafel aanbieding

Veiligheid staat voorop

De belangrijkste eigenschap aan onze vuurtafels voor de tuin is de veiligheid. Onze vuurtafels zijn daarom CE gekeurd. Bij correcte uitvoering van de bijgeleverde instructies kan er niks misgaan. Kinderen en huisdieren wel altijd in de gaten houden en zorg dat de tafel nooit aanstaan wanneer er geen volwassenen bij zijn. Voordat u het meubel gaat verplaatsen dient deze helemaal uit te staan.

Langs komen?

Wilt u onze vuurtafels in het echt bewonderen?

U bent altijd welkom in onze showroom!

Langs komen?