Vuurtafels

Al onze vuurtafels worden altijd compleet geleverd : 

  • Lava steentjes

  • Boomstammetjes

  • Batterij

  • Gasslang

  • Gasdrukregelaar

Interesse ?

Kom langs in onze sfeervolle showroom!

Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en bovengenoemde accessoires:

Steigerhouten vuurtafels

2 Vivencia Vuur Loungetafel Greywash_

Steigerhouten Vuurtafels

Composiet vuurtafels

Composiet Vuurtafels

Massief houten vuurtafels

Tuinmeubel ontwerp

Massief houten vuurtafels

Exclusive vuurtafels

Exclusieve Vuurtafels

Exclusief

Maatwerk vuurtafels

exclusieve vuurtafel

Maatwerk

Alle vuurtafels

Lounge tafel met haard

Hele assortiment

Een vuurtafel in het zomerseizoen

Een vuurtafel is populair. En niet voor niets! Ze zijn eenvoudig in gebruik en geven ook nog eens ongekend veel sfeer. Maak je zomeravond langer!

Wat is eigenlijk een vuurtafel?

Een vuurtafel is een tafel voorzien van een ingebouwde gashaard. Dat kan een eettafel zijn maar vaker zie je een vuurtafel uitgevoerd als loungetafel. Een vuurtafel wordt meestal gemaakt van composiet, hout of design beton. In het midden van de tafel zit een soort kom die gevuld is met lava steentjes. Dat is om de RVS haard te bedekken. Bij een vuurtafel worden standaard boomstammetjes geleverd om ervoor te zorgen dat het net een hout gestookt vuurtje is maar dan zonder rook en as. En dat is een groot voordeel van een vuurtafel. Langer genieten van een warme zomeravond. Heerlijk is dat u om het vuur heen kunt zitten.

Een vuurtafel zelf maken

Bent u een handige klusser dan kunt u ook zelf een tafel maken. U kunt een tafel maken van bijvoorbeeld steigerhout. Onze losse tafelhaarden kunnen ook gebruikt worden als gashaard voor uw zelf gemaakte loungetafel. Het is raadzaam goed rond te kijken en ideeën op te doen wat u mooi vindt voordat u begint. Kijk ook eens goed welke hoogte tafelblad u prettig vindt en welke maat tafel u kwijt kunt. Wat ook goed werkt is met kranten op de grond de gewenste maat tafel uit te leggen. Zo ziet u snel hoeveel ruimte u overhoud.

Welke vuurtafel past bij u?

Welke maat tafel past bij u? Zit u voornamelijk met u partner in uw loungeset, of heeft ook vaak familie of vrienden over de vloer? Of misschien hebben jullie een groot gezin? Wilt u ook aan de tafel eten of alleen loungen? Loopt er een kwispelende hond rond of kleine kinderen. Een heleboel dingen om even aan te denken voordat u een tafel aanschaft.

En dan kun je ook nog eens kiezen welke uitstraling mooi past in uw tuin. Wij hebben verschillende lijnen vuurtafels gemaakt van composiet, hout of design beton. Veel keuze dus. Bij ons slaagt u altijd want als het assortiment niet aansluit bij uw wensen dan bouwen we uw tafel op maat.

Graag geven we u een goed advies. U bent van harte welkom in onze showroom of bij een van onze exclusieve dealers.

Vuurtafels met ingebouwde gashaard

Een vuurtafel is een tafel met een ingebouwde gashaard. De voordelen van een tafel met ingebouwde gashaard:

  • Geen rook en as
  • Eenvoudig ontsteken zoals een gasfornuis
  • Traploze hoogte bediening van het vuur
  • Geen stank of afval

Een vuurtafel veilig gebruiken.

Een vuurtafel is een veilig apparaat. Wel is het belangrijk de instructies goed door te lezen en ben altijd extra voorzichtig met kinderen en huisdieren. Laat ze nooit alleen met een brandende vuurtafel. Verzet nooit de vuurtafel wanneer deze in gebruik is. Het spreekt voor zich, dat u een vuurtafel nóóit onbeheerd mag achterlaten.

Neem contact op

Bezoek onze showroom

Krijg een goede indruk van alle producten in onze sfeervolle showroom.
Neem contact op